Minden lánynak van egy pasi-ideálja. Mindenki mást szeret az ellenkező nemen, mindenkinek más ami fontos. Van, aki a hosszú hajú srácokat szereti, van aki a rövideket. De vannak tulajdonságok(belső), amik a legtöbb lánynál egyeznek. Persze, senki se lehet tökéletes, de azért törekedhetünk az illedelmességre, segítőkészségre. Most felsorolok pár olyan belső tualjdonságot, ami szerintem majdnem minden lánynál fontos!


Illedelmesség
  Nem kell nagyon illedelmesnek lenned ahhoz, hogy a lányt engedd ki először az ajtón. Vagy hogy az utcán a lány menjen belül. Vannak fiúk, akik tudják, mik az illemszabályok, de van olyan, aki nem is zavartatja magát, hogy a lány ott a háta mögött, hanem bemegy ő először az ajtón(vagy akárhol). Az még idegesítőbb, amikor a lány engedi előre a fiút... Mert ugye nem akar szemét lenni, és ő tanult illedelmet, a fiú viszont nem... Nem nagy dolgok ezek, csak pár apró figyelmesség, és máris  jobb képed alakul ki a lány előtt!
Segítőkészség
 Jólesik egy lánynak, ha valami gondja van, és nem tud megoldani egy feladatot(lehet az házi feladat, vagy szülők által rá bízott feladat), és valaki segít neki. Például egy matek feladatban...A reál tantárgyakban általában a fiúk az erősebbek, így ők jobban értik a matekot, fizikát vagy kémiát. Nyugodtan odamehetsz segíteni annak, aki nem érti, nem fogsz vele megrövidülni semmilyen téren...
 Megértés
  Alap dolog. A lányoknak fontos, hogy megértsd, ha épp nem tudnak kimenni, mert vagy nincs idejük, vagy esetleg eljöttek azok a bizonyos napok...Fontos, hogy megértsd ilyenkor a barátnődet(vagy akár más nőnemű illetőt), hogy ilyenkor rossz a kedve, egész nap legszívesebben csak csokit zabálna és aludna. Ez az egyik enyhébb dolog, de van mikor erős a fájdalomis jelentkezik, ilyenkor minden mozdulat nagyon tud fájni... . Ilyenkor fontos, hogy megértsd őt, és ne nyaggasd egyfolytában, hogy te ki akarsz menni sétálni...
 Romantika
  Egy  fiúban mindenképp kell legyen egy kis romantika. Nem kell csöpögős szövegeket írj szerelmes levélben, vagy akár szerenádot adjál neki, de egy szál rózsa vagy bármilyen virág még beleféthet. Vagy egy vacsora. Nem várja el egyik lány se, hogy teljesen romantikus legyél(jó, lehet hogy vannak olyanok, akiknek nagyon fontos, de azért nem mindegyiknek), és minden reggel szerelmes leveleket tegyél a sulis szekrényébe, vagy ilyesmik. Elég pár apró dolog, és máris jobban fogsz imponálni a lánynak! Fontos, hogy megtaláld a középutat. Ne legyél teljesen romantikátlan(az olyan idegesítő tud lenni!), de nem is kell túlzásba vigyed. Engem pl idegesít, ha egy fiú túlzottan nyálas, és romantikusabb mint én:P
 Beszélgetés
  A legtöbb lánynak fontos, hogy tudjon valakivel egy jót beszélgetni, bármiről, bármilyen témában. Ne félj, ha picit "normálisabb" a lány, nem fog egyfolytában a legújabb divatról csacsogni neked, meg arról, hogy azon  a héten ki kivel jött össze. Ezt általában a barátnőkkel meg lehet tárgyalni. De vannak olyan dolgok, amiket csak fiúval lehet. Vagy épp nincs kedve a lányokhoz. Ilyenkor jó,  ha ott vagy, és lehet beszélgetni veled, hidd el, nagyon jól tud esni. Mert van amikor a csajos témák is már kissé unalmasak a lányoknak. Az összes barátnőjük fiú-problémái, súly-problémái. Pédálul ilyenkor én úgy beszélgetnék egy fiúval. Aki nem folyton ezekről a témákról dumál, hanem lehet vele más dolgokról, esetleg komolyabb témákról beszélni. Szóval, beszélgetésre fel!:)
 Humor, vidámság
  Befutó lehetsz a lányok között, ha van egy kis humorod. És ha mindig vidám vagy, és mindenben meglátod a jót. Az olyan megnyugtató tud lenni, és a lány egy ilyen optimista fiú oldalán úgy érzi, mindent el tud érni, amit csak szeretne. Nem kell örökké vicceket mesélned, de fontos, hogy értsd a viccet, és ne sértődj meg ha megtréfálnak. Persze,az már idegesítő, ha a komoly dolgokat és megpróbálod elviccelni.  Itt is meg kell keresd a középutat!


  Most egyelőre ennyi jutott eszembe a fontos tulajdonságok közül. Ha ezek meg vannak benned, legalább részben, nagy az esélyed rá, hogy befutó leszel a csajok között!:) 

vissza a címoldalra

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
Név:
E-mail:
 
 
 
Melyik folytatásos történet tetszik?
Eredmények
További szavazások
 
 


tiniknekoldal.elivepage.com címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by elivepage.com - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!